Flyguppvisning 2017

Du som var med 2016 fick se härliga flyguppvisningar i skyn.
Brottet som åskådarplats är perfekt för akrobatik i lufthavet, med
inramning och helt fri sikt, samtidigt som träden runt Brottet kan
skapa överraskningar.


Årets flyguppvisning kommer minsann att låta lite i luften. Alla ni som har ett intresse för flyg och besökte Linköping i augusti 2016 när Flygvapnet firade 90 år som självständig försvarsgren, vet vad en pilot kan åstadkomma med sitt flygplan.

Halmstad Sports Car Event är tacksamma över att finnas med på Flygvapnets uppvisningsplan, vilket betyder att Flygvapnet anser att vårt event är värt att vara på. Det handlar om att synas och visa att Flygvapnet finns, och samtidigt väcka intresse för pilotyrket för de ungdomar som besöker oss. Gå in på forsvarsmakten.se så får du veta mer.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter