Våra stipendiater 2016

Halmstad Sports Car Event är ett mycket uppskattad bilevent, men vi hör ofta att besökarna även uppskattar att vårt överskott skänks till välgörande ändamål. Då alla funktionärer arbetar helt ideellt, kan vi varje år dela ut en betydande summa till våra stipendiater. I år var det Barncancerfonden och BRIS (Barnens rätt i samhället) som fick mottaga våra stipendier.

I lördags var stipendiaterna inbjudna till vår avslutningsfest på Tylebäck, där de fick ta emot 55 000 kr var. Karin Mellström, Barncancerfonden, kom tillsammans med sin dotter Elsa, som själv drabbades av cancer 2002. BRIS representerades av Elisabeth Valinder, regionschef för södra Sverige och Åsa Lindén, som jobbar ideellt för BRIS i Halmstad. Karin och Elisabeth berättade kort om sina verksamheter och intygade att dessa pengar är en välkommen gåva. 

Vi tackar våra samarbetspartners och alla besökare på vårt Event, som gör det möjligt för oss att skänka dessa pengar. 

På bilden ser vi HSCE:s ledningsgrupp (Thomas Ericsson, Per Edlund, Lars Jansson, Ulf Crona, Jan Modin, Boris Milotic) tillsammans med årets stipendiater, Elisabeth Valinder, BRIS och Karin Mellström, Barncancerfonden.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter