Se de nya Mustang-modellerna!

Nyheten många har väntat på! 
Nu på fredag väntas de första Europa-Mustangerna att anlända till Sverige! Detta firar vår samarbetspartner BilMånsson​ med att ha bilar för visning på lördagens Halmstad Sport Car Event. Bilarna som visas kommer att vara av modellerna Fastback GT V8, samt Fastback Ecoboost!
Även i Båstad Hamn under Herrtennisveckan kommer BilMånssons att visa upp bilarna.
För första gången i Ford Mustangs historia kommer bilar nu att säljas av exklusiva FordStorebutiker runtom i Europa. FordStore by BilMånsson är en av två anläggningar som färdigställs i Sverige under året. FordStore är ett helt nytt och unikt nytt koncept där Ford Europa erbjuder femhundra återförsäljare att uppgradera sina anläggningar. FordStore kommer exklusivt att erbjuda utvalda produkter och tjänster som till exempel nya Ford Mustang samt det nya Vignale-konceptet som lyfter ägarupplevelsen till en helt ny nivå. FordStore kan mycket stolt presentera de första svensksålda Ford Mustangerna någonsin.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter