Frozen – en bil för såväl barn som vuxna.

Team Frozen består av två bilbyggare som under ett projekts gång kom på idén att försöka samlain så mycket pengar som går till Barncancerfonden under kommande års bilträffar.
Ronneby-killarna Niklas Sahlin och Kristian Ek kommer till oss och visar upp sin Frozen-inspirerade BMW E46 cabriolet. Det är snö, blått och glittrigt.

Bilens syfte är alltså att samla in pengar till Barncancerfonden. Från början var målet att samla in minst 10 000 kr, men i dagsläget har målet höjts till 50 000 kr.

Bilen är försedd med airbrushmålningar av Tom på Wicked Paint. Dessa ser mer fotograferade ut än tecknade för hand. Delar av bilen har också fått en effektfull lack som kallas för ”crystal effects”. Inuti bilen finns ett stereobygge och på taket är det en takbox med högtalare. Instrumentpanelen består av en iPad och på sidorna av bilen visar fyra små skärmar korta avsnitt av Disneyfilmen Frozen.

Resten av sommaren kommer bilen att besöka olika bilutställningar över hela Norden. Kom och se en unik bil och hjälp killarna att nå sitt mål för insamlingen till Bancancerfonden!
För att ge en gåva klicka in på:
Team Frozen Mot Cancer

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter