Sportbilar på Lilla Torg lördag 13 juni

Nu kan ni alla få en försmak av vårt event senare i sommar. Istället för en vanlig pressvisning ordnar vi på lördag den 13 juni ett mindre Halmstad Sports Car Junior Event i samarbete med Destination Halmstad – en mindre version av vårt Event senare i sommar, den 18 juli.

På lördag kommer ni att kunna se ett tjugotal bilar på Lilla Torg mellan kl 10–14. Utställningen är helt gratis och här har ni möjlighet att se så skilda bilar som en Audi TT RS årsmodell 2011 till en Durant Rugby M2 touring årsmodell 1928, en av tre kända i världen som en gång var världens snabbaste bil.

Här kommer även att finnas Ferraris, Jaguarer och naturligtvis en jubilar, Ford Mustang Shelby Cobra GT 350.

Välkomna att titta på bilar och prata med ägarna. Observera att det inte är någon allmän parkering på Lilla Torg under evenemanget.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter